2020. 10. 31. - 07:20

Scarlett Johansson titokban férjhez ment

Scarlett Johansson titokban férjhez ment

A hollywoodi színésznő szűk családi és baráti körben megtartotta esküvőjét a napokban – Scarlett Johansson meghitt ceremónián mondta ki az igent Colin Jostnak.

Kiderült: titokban férjhez ment Scarlett Johansson. A csinos színésznő szűkkörű, meghitt szertartás keretében mondta ki az igent vőlegényének. Colin Josttal 2019-ben jegyezték el egymást.scarlett_johannson_1
 
Az esküvő a hírek szerint az október 24-i hétvégén volt, s arról a Meals On Wheels amerikai jótékonysági szervezet számolt be, mely idős embereket támogat.
 
A szervezet szerint Scarlett Johannson és Colin Jost támogatta a kiszolgáltatott emberekkel végzett munkát a koronavírus-járvány idején.
 
A sztár és párja a járványhelyzetnek megfelelő elővigyázatossággal, valóban csak a legkedvesebb személyek meghívásával ünnepelte egybekelését.
 
A 35 éves Scarlett Johansson szóvivője megerősítette az esküvő hírét.
 
A TMZ oldal szerint a ceremóniára a New York-i Palisades-ben került sor.
 
A szép színésznő 2017-ben ismerkedett meg Colin Jost komikussal és íróval a Saturday Night Live műsor során, ahol Scarlett meglepetésvendég volt.
 
A sztárnak ez a harmadik házassága. Korábban, 2008 és 2011 között a szintén népszerű színész, Ryan Reynolds neje volt, később, a 2014 és 2017 közötti időszakban pedig Romain Dauriac újságíró feleségeként élt.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.