2012. 01. 06. - 05:18

Schobert Norbi fogyasztja le Kozsót!

Schobert Norbi fogyasztja le Kozsót!
Kozsó pár hónapja esett át agyvérzésen, s az élete múlhat a fogyáson!

Schobert Norbi fogyasztja le Kozsót!

Pár hónapja adtuk hírül, hogy Kozsót agyvérzés érte, s joggal nagyon fél attól, hogy a betegségnek ezzel nincs vége, hanem ismétlődhet a stroke.

Ezért néha még elaludni is félt az énekes. Először megpróbált önállóan fogyni, de ez nehéz ügy, szakember segítsége szinte nélkülözhetetlen.

Kozsónak sokat segítene, ha az ideális súlyt elérné, ezzel nagyban tudna javítani az egészségi állapotán, sokkal kisebb esély lenne már az agyvérzés megismétlődésére.

 

Talán ennek a hatására - is -, úgy döntött, hogy igénybe veszi Schobert Norbi segítését, s az update életmódrendszer segítségével fogyókúrázik. Így akar végre formába lendülni, s teljesen meggyógyulni. Az egyik legnagyobb közösségi portálon Norbi bejelentette fotóval, hogy pártfogásába veszi Kozsót, s 3 hónap leforgása alatt a jelenlegi 115 kilóról 88-ra fogyasztja le:

Norbi fogyasztja Kozsót!


„Kozsó ideális súlya 88 lenne, de most 115. Emiatt a cukra is magas és a vérnyomása is. Márciusban agyvérzést kapott. Személyesen konzultáltunk, segítek, mert az élete múlik rajta, hogy ledobjon 25 kilót. 3 hónap alatt megcsináljuk!

 

Ajándékba adtam neki egy vércukormérőt és Norbi Titok könyvet. Részletek hamarosan... Kérem egy lájkkal és egy pór jó szóval adjatok Neki hitet és lendületet! Köszi. Norbi..."

-gg-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.