2011. 07. 09. - 05:09

Schobert Norbi meglepetése! Norbi Titok újratöltve!

Schobert Norbi meglepetése! Norbi Titok újratöltve!
Sokan olvasták Norbi egyik igen fontos könyvét, a Norbi Titkot!

Schobert Norbi meglepetése! Norbi Titok újratöltve!

Schobert Norbi legnépszerűbb és legismertebb könyve, a fogyókúrázók "bibliája" mindig is a Norbi Titok volt. Az eltelt évek alatt Norbi sem nyugodott bele az elért sikerekbe, nem állt le az új tapasztalatok megszerzésével, s nem maradhatott el a klinikai bizonyítás sem!

Minden tudását, minden új felfedezését és fejlesztését most egyetlen könyvbe foglalva adta át tegnap a Westend update üzlet ünnepélyes megnyitóján a nagyközönségnek. Igen, egy vadi új könyv került ki a kezei közül! Norbi Titok újratöltve!

Schobert Norbi - Norbi Titok újratöltve! Réka volt a rendezvény háziasszonya!


Péntek délután hatalmas tömeg jelent meg, az érdeklődés óriási volt az új könyv iránt, s a megnyiló update üzletre is sokan voltak kíváncsiak. Aki meg akarta ismerni az update ízeket, azonnal meg is kóstolhatta az ínycsiklandó péksüteményeket a helyszínen, s be tudott vásárolni az otthoni sütéshez-főzéshez.

Norbi elmesélte, miért írta meg újra a Norbi Titok nagysikerű könyvét, milyen újdonságokat találnak benne az olvasók, s mi késztette arra, hogy épp most adja ki az átdolgozott "újra töltött" művet. Réka volt a rendezvény házi asszonya, tőle is nagyon sokan kértek már a helyszínen tanácsot, s az előadás után jött a fotózás! Feledhetetlen délután és este volt az egészséges életmód követői számára, s a fogyókúrázók, cukorbetegek is gazdagabbak lettek sok-sok tapasztalattal, ismeretanyaggal.

-dr.Safárik Gabriella-


update péksütemények és Norbi Titok!

Egy kis kóstoló az update péksüteményekből. Mellé - Norbi Titok újratöltve!Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.