2018. 05. 12. - 08:13

Selena Gomez az anyja mellett döntött?

Selena Gomez az anyja mellett döntött?

Valószínűleg sokaknak feltűnt a csinos énekesnő tőle szokatlan megjelenése a Met Gálán. Selena Gomez a hírek szerint továbbra is szünetet tart Justin Bieberrel, de az édesanyjával jobb a viszonya.

Jó kérdés, vajon mi járhat Selena Gomez és főleg az édesanyja fejében. A 25 esztendős énekesnő ugyanis mostanság rendezte kapcsolatát a mamájával, Mandy Teefyvel, akit korábban nagyon megviselt, hogy lánya ismét összejött Justin Bieberrel.
 
Vajon lesz még pár Justin Bieberből és Selena Gomezből?
Vajon lesz még pár Justin Bieberből és Selena Gomezből?
 
Az anya nem tudott felülkerekedni az énekes évekkel ezelőtti viselkedésén, úgy érezte, sokszor megbántotta Selenát és nem örült a szerelem újjáéledésének.
 
Selena Gomez és Justin Bieber 2017 októberében melegítette fel újra kapcsolatát, azok után, hogy 2011 és 2015 között évekig együttjártak, majd szakítottak - ám a jelek szerint márciusra kezdett alábbhagyni a lelkesedés.
 
Nem tudni, valóban elváltak-e útjaik, de annyi bizonyos, hogy szünetet tartanak. Egy forrás szerint mindig sokat jelentenek majd egymásnak.
 
 
Selena és az édesanyja között azonban olyannyira helyreállt a viszony, hogy a közelmúltban még közös munkájuk is volt együtt. Felmerül azonban a kérdés, vajon az énekesnő tényleg választani kényszerült az anyja és a párja között…?
 
Fotó: Instagram
 
B.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.