2020. 12. 15. - 08:25

Selena Gomez egyedül is jól érzi magát

Selena Gomez egyedül is jól érzi magát

A csinos énekesnő nem sürgeti, hogy párra találjon – Selena Gomez a hírek szerint egyedül is komfortosan van, s jelenleg arra koncentrál, ami boldoggá teszi őt.

Úgy hírlik, Selena Gomez nem keres társat. A népszerű énekesnő hónapok óta egyedülálló, de források szerint így is jól érzi magát.selena_gomez_karacsony_1
 
A 28 esztendős sztár jelenleg inkább magára és a számára jó közérzetet teremtő dolgokra fókuszál, nem sürget egy újabb párkapcsolatot.
 
Selena Gomez korábban évekig alkotott egy párt Justin Bieberrel, kapcsolatuk azonban másodszori újrakezdésre sem állta ki az idő próbáját. Közel egy éven át járt együtt a The Weeknd művésznevet viselő Abel Tesfaye-el is.
 
Selenát a közelmúltban az NBA-sztár Jimmy Butlerrel hozták hírbe, ám egy bennfentes az Entertainment Tonight-nak azt mondta: az énekesnő kedveli Jimmy társaságát, de nyitott szeretne maradni a férfiak tekintetében.
 
Arra koncentrál, amitől jól érzi magát, legyen az kapcsolat vagy bármi más időtöltés.
 
A bennfentes egyébként azt is elárulta, hogy Selena Gomez egy magabiztos, támogató, okos, vicces és megbízható férfi mellett tudja hosszú távon elképzelni magát.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.