2020. 03. 11. - 08:55

Selena Gomez fél, hogy egyedül marad

Selena Gomez fél, hogy egyedül marad

Meghökkentő, de a tehetséges és szemrevaló énekesnő gyakran azzal a gondolattal ébred, hogy talán örökre egyedül marad. Selena Gomez őszintén beszélt érzéseiről.

Selena Gomez attól tart, hogy végül egymagában éli majd le az életét. A csinos, sikeres énekesnő saját bevallása szerint néha igen mélyre kerül lelkileg, s az is eszébe jut, hogy talán örökre egyedül marad.selena_001
 
A 27 esztendős Selena attól fél, sosem találkozik lelki társával. Olykor, különösen ha bosszankodós hangulatban ébred, azt gondolja, mindig egyedül lesz.
 
Ám ez a hangulat hamar átmegy rajta, mindig meggyőzi magát, hogy „mindenki számára van odakint valaki”.
 
Selena Gomez korábban hosszú éveken át járt együtt Justin Bieberrel, s amikor másodjára is összejöttek, mindenki abban bízott, ez már így is marad. Kapcsolatuk azonban ismét véget ért, s azóta Bieber meg is nősült.
 
A csinos énekesnő majdnem egy évet töltött együtt a The Weeknd művésznevű Abel Tesfaye-jel is, de kapcsolatuk nem állta ki az idő próbáját.
 
Selenát nemrég Niall Horannel hozták összefüggésbe, ám a híresztelést mindketten nevetségesnek tartják - mondván, hogy mindig is csak barátok voltak.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.