2020. 09. 10. - 08:50

Selena Gomez megértette betegségét

Selena Gomez megértette betegségét

Diagnózisa sokat segített a népszerű énekesnőnek abban, hogy megértse saját érzéseit. Selena Gomez bipoláris zavarral küzd.

Selena Gomez bipoláris zavarban szenved. A csinos énekesnő a közelmúltban beszélt arról, hogy a diagnózis végre segített neki megértenie saját érzéseit – már tudja, miért érez bizonyos esetekben egy adott módon.selena_gomez_011
 
Ez a mentális állapot extrém hangulatingadozásokkal jár, melyeket korábban a 28 esztendős Selena nem tudott mivel indokolni.
 
2020 elején nyílt meg először azzal kapcsolatban, hogy beteg, mostanra pedig arról is mesélt: jó érzés, hogy immár képes azonosítani érzéseit, s megértette, hogyan működik az agya. Így sokkal komfortosabban érzi magát.
 
„Gyakran voltak nagyon különböző érzéseim és nem tudtam, miként kontrolláljam őket. Bonyolult volt. Mostmár értem ezeket és ez kielégít. Miután többet megtudtam arról, ki is vagyok, büszke voltam magamra. Az is sokat segített, hogy rájöttem, nem vagyok a problémámmal egyedül és beszélni is fogok róla.”
 
Mentális egészsége érdekében egyébként Selena Gomez limitálja a közösségi médiában töltött idejét is.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.