2019. 03. 09. - 08:00

Selma Blair őszintén vallott komoly betegségéről

Selma Blair őszintén vallott komoly betegségéről

Szomorú hírt közölt követőivel a szép színésznő Instagramon: Selma Blair betegségéről osztotta meg korai tapasztalatait. A sztár szklerózis multiplexben szenved.

Őszinte Instagram-posztban számolt be Selma Blair a betegségéről. A 46 esztendős színésznő kezdeti élményeiről mesélt ezzel kapcsolatban. „Nem is igazán tudtam, mi történik velem” – emlékezett vissza.Selma Blair szklerózis multiplexben szenved
 
Selma Blair bevallotta: igyekszik minden percet megbecsülni a szklerózis multiplex-diagnózisa óta. A betegség a központi idegrendszert érinti, megzavarja az agyba tartó információ áramlását, illetve a test és az agy közötti kommunikációt.
 
Mint kiderült, Selma már egy ideje tapasztalt furcsa tüneteket, de fogalma sem volt arról, mi zajlik tulajdonképpen.
 
Egy korábbi fotót is megosztotta magáról, melyen egy szép nyári estén látható Miamiban. „Ekkor már beteg voltam, de nem tudtam, mi történik. Kint ültem azonban a szabadban és egy csodás vacsorát töltöttem el kedves barátommal.”
 
„Minden, amink van, a jelen és az, amilyen emlékeket őrzünk. Emlékszem a kellemes nyári fuvallatra azon az estén. Igazi ajándék volt.”
 
Selma Blair elárulta, hogy azon az estén, a vacsora idején már nem érezte a lábát az asztal alatt és a jobb kezével nehezen találta el a száját. De boldog volt. „A fiam alszik mellettem, hallom a lélegzését” – zárta gondolatait a színésznő, aki kitárulkozását követően mindenkinek jóéjszakát kívánt.
 
Selma Blairnek egy 7 esztendős fia van, Arthur Saint Bleick korábbi kedvesétől, Jason Bleicktől. 2018 októberében hozta nyilvánosságra, milyen betegséget diagnosztizáltak nála – bár a tüneteket apránként már 15 éve érzékelte.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.
 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.