2020. 02. 05. - 08:45

Shannen Doherty rákja visszatért

Shannen Doherty rákja visszatért

Negyedik stádiumú daganattal küzd a színésznő – Shannen Doherty egy reggeli műsor keretében árulta el a rossz hírt. Ugyanis már 2015 óta szenved rákban, de korábban javult az állapota.

Visszatért Shannen Doherty rákos betegsége. A színésznő a napokban bevallotta, hogy a negyedik stádiumban van, annak ellenére, hogy a daganat 2015-ös diagnosztizálása után 2 évvel javulni kezdett az állapota.shannen_doherty_1
 
A Beverly Hills 90210 sztárja a Good Morning America műsorában beszélt arról, hogy 2019 végén a rákja visszatért, s még mindig nem tudja feldolgozni a hírt.
 
„Határozottan vannak napjaim, amikor azt kérdezgetem, miért? Miért én? Aztán felteszem a kérdést, miért ne én és ki más? Senki sem kívánhat ilyet magának. Az első reakció azonban mindig az: hogyan mondjam el az anyámnak, a férjemnek…”- részletezte keserűen Shannen.
 
A 48 esztendős színésznő korábban magánügyként kezelte betegségét, vissza is ment dolgozni a „90210” sorozaton, már csak azért is, hogy tisztelegjen elhunyt barátja, színésztársa, Luke Perry emléke előtt.
 
Perry 4 hónappal azután kapott stroke-ot, hogy az újraindított show-t forgatni kezdték.
 
Shannen Doherty azt is elárulta, hogy a forgatások alatt voltak kétségei, végig tudja-e csinálni. Nagy segítséget jelentett azonban számára színész barátja, Brian Austin Green támogatása.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.