2021. 08. 25. - 08:15

Shawn Mendes: A lezárás közelebb hozott Camilához

Shawn Mendes: A lezárás közelebb hozott Camilához

Áldásos hatása is volt a koronavírusnak a sikeres énekes számára. Shawn Mendes elárulta, hogy a lezárások idején sokkal közelebb kerültek egymáshoz párjával, Camila Cabellóval.

Shawn Mendes életében előnyös változásokat is hoztak a koronavírus miatt elrendelt korlátozások. Mint azt a népszerű énekes elmondta, végre volt idejük „relaxálni és egyáltalán nem dolgozni” a barátnőjével, Camila Cabellóval. Shawn Mendes és Camila Cabello
 
Shawn úgy érzi, az időszak alatt sokkal közelebb kerültek egymáshoz énekesnő kedvesével.
 
A 23 esztendős sztár a nála egy évvel idősebb Camilával töltötte a lezárások idejét, s ez segített nekik erősebb kapcsolatot kiépíteni.
 
Mendes elárulta, hogy a Summer of Love című dalt a korlátozások első pár hónapjában írta. „Nagyon szerencsések voltunk Camilával, mert így lehetőségünk volt csak a jelenben lenni” – vallotta az énekes.
 
Az utóbbi 6 évben egyiküknek sem volt ennyi ideje lazítani. Még biciklitúrákra is elmentek Miami környékén – mesélte Shawn Mendes.
 
Az énekes és Camila Cabello 2019 óta alkot egy párt, s bevallásuk szerint kapcsolatukban igazán őszinték és nyíltak egymással szemben.
 
Mint Shawn elmondta, persze szoktak vitatkozni, néha apró hülyeségeken is. Ám úgy gondolja, határozottan észreveszik, ha csak az ego beszél belőlük és el tudják simítani a problémákat.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.