2020. 11. 20. - 08:30

Shawn Mendes elsőre beleszeretett Camila Cabello-ba

Shawn Mendes elsőre beleszeretett Camila Cabello-ba

Komolyan beleszeretett Camila Cabello-ba Shawn Mendes – A népszerű énekes elárulta, hogy korábban nem is volt igazán szerelmes.

Első látásra szerelemnek tűnik Shawn Mendes és Camila Cabello immár hónapok óta tartó kapcsolata.A fiatal énekes a közelmúltban a VMAN-nek vallotta be, hogy ez az első eset, amikor valóban szerelmes.shawn_mendes_camila_cabello_01
 
Mesélt arról is, hogy 15 esztendősen kezdett el turnézni, s rendkívül gyorsan eltelt 7 év. Csodálatos volt és mintha fénysebességgel zajlott volna minden, majd beütött a járvány.
 
„Nekem pedig első alkalommal van valódi barátnőm, először vagyok igazán szerelmes és beköltöztem Camilával a szüleihez Miamiban. Első alkalommal tanultam főzni és megcsinálni a mosást.”
 
Shawn beismerte, hogy élvezte a karantén alatti nyugalmat. „Persze először a pánik uralkodott el rajtam. Majd elkezdtem megnyugodni és azt gondoltam, azért ez mégiscsak szép és jó. Olyan, mintha jó ideje egy buborékban lettem volna, s nagyon féltem beszélni bármiről, ami iránt igazán szenvedélyt éreztem. Aztán amikor végre le tudtam ülni és abbamaradt a pörgés körülöttem, mozdulatlanság uralkodott el rajtam.”
 
Shawn Mendes elmondta: elkezdte leírni a gondolatait naplójába. Nyitott volt és úgy érezte, végre szárnyal a művészete.
 
Ebből jött egyébként a Wonder című dal is.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.