2021. 08. 05. - 08:30

Shawn Mendes kutya-allergiás

Shawn Mendes kutya-allergiás

Különös dolgot árult el kedveséről Camila Cabello. Az énekesnő feltárta, hogy Shawn Mendes allergiás a kutyákra, ezért a kedvence nem alhat velük.

Shawn Mendes kutya-allergiás – árulta el Camila Cabello. A sikeres énekesnő és szintén zenész párja ezért nem alszik egy ágyban a kutyussal, akit korábban Camila fogadott be. Shawn Mendes és Camila Cabello
 
A Havana sláger népszerű előadója egy Tarzan nevű labrador gazdája, aki szívesen vette, ha az eb ugyanazon az ágyon alszik, mint ő, de Shawn nem bírta a dolgot.
 
„Ha Shawn nem lenne allergiás, a kutya velünk aludna” – közölte Camila.
 
„Nem volt még gyerekem, így nem igazán tudom, milyen érzés, de szeretem a kutyákat, úgy gondolom, jobbak, mint számos dolog ezen a világon. Azt hiszem, nem is érdemeljük meg őket” – fejtette ki a csinos énekesnő.
 
Camila Cabello arról is mesélt, hogy a koronavírus miatti lezárások során szünetet tartott hektikus munkájában, s végre lehetősége volt arra, hogy beszerezzen egy ebet.
 
„Nagyon ki voltam már égve, így a lelki egészségem szempontjából nagy áldás volt a szünet - kénytelen voltam megállni és újrakalibrálni a dolgokat” – mondta a népszerű énekesnő, aki azóta új hobbikat és érdeklődési köröket talált magának, s jobb munka-magánélet egyensúlyt teremtett meg.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.