2020. 10. 15. - 08:25

Sia a tévében látta meg a fiát

Sia a tévében látta meg a fiát

Az énekesnő elárulta, csupán egy gyermek örökbefogadása volt a célja, végül azonban kettővel tért haza. Sia egy valóságshow-ban látta meg egyiküket.

A népszerű énekesnő a közelmúltban árulta el, hogy adoptált két gyermeket. Most azonban részleteket is elmondott arról, hogyan is történt mindez.Sia a Vogue címlapján
 
A 44 éves sztár az InsStyle magazinban beszélt arról, hogy eredetileg csak egy csemetét szeretett volna, de meggyőzte magát, legyen kettő, amikor a kiválasztott fiú megkérdezte, az unokatestvére is jöhet-e.
 
Az énekesnő így két tinédzser gyermekkel tért haza 2019 végén.
 
Sia azóta egy fotót is megosztott fiatalabb fiával, Che-vel, s beismerte: a másikukat akkor látta meg, amikor egy dokumentum-sorozatot nézett a nevelőszülői rendszerről.
 
„Amikor megláttam őt, hirtelen jött a sugallat: ő az én fiam – mondta mosolyogva Sia. – Tudtam, hogy segíteni akarok neki. Amikor rátaláltam, már 18 éves volt és kiöregedett a nevelőszülői rendszerből. Megmondtam neki, hogy szeretném adoptálni, s mivel már felnőtt, azonnal el is döntötte, hogy jön.”
 
Az énekesnő hozzátette: „A fiú egyetlen dolgot kérdezett, jöhet-e vele az unokatestvére, Che, aki vele élt az otthonban. Mivel két tartalék hálószobám volt, azt mondtam, persze! S bár Che-t sosem láttam azelőtt, ő is beköltözött hozzám aznap este.”
 
Később kiderült, hogy az unokatestvér valójában csak a legjobb barát volt, de Sia számára ez nem számított. Nagyon örül, hogy mindketten vele vannak.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.