2020. 03. 04. - 08:45

Sophie Turner ki nem állhatta későbbi férjét

Sophie Turner ki nem állhatta későbbi férjét

Meghökkentő kijelentést tett a népszerű színésznő. Sophie Turner bevallotta, hogy korábban utálta a Jonas Brothers zenekart, melynek mai férje, Joe a tagja volt.

Ma már mulatságos tényt osztott meg a nagyérdeművel Sophie Turner. A szép színésznő az Elle magazinban beismerte, hogy sosem volt rajongója a Jonas Brothersnek, mi több, utálta a fiúzenekart.sophieturner_joejonas_001
 
A Trónok harca sztárja társaságával egyetemben nem szívlelte az együttest, a Busted brit zenekarért voltak oda, akiket azonban kiszorított a Jonas Brothers felbukkanása – nem csoda, hogy ellenszenvessé váltak számukra.
 
Sophie Turner később megismerkedett Joe Jonasszal, akivel 2019 májusában összeházasodtak és jelenleg első közös gyermeküket várják.
 
A 24 esztendős színésznő csatlakozott a Jonas-fivérek feleségeihez, Danielle Jonashoz és Priyanka Choprához.
 
Sophie Turner egyébként elárulta azt is, biztonságot ad számára, hogy immár férj és feleségnek nevezhetik egymást a párjával és szeret házasságban élni. „Szerintem csodálatos dolog” – mondta a csinos színésznő.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.