2011. 10. 15. - 06:04

Stohl András könnyei a Frizbi adásában vasárnap!

Stohl András könnyei a Frizbi adásában vasárnap!
Vérfagyasztó pillanatok! Veszélyben Hajdú Péter feje!!

Veszélyben Hajdú Péter feje a Frizbiben!

Vasárnap este, október 16-án a Frizbiben Stohl András eddig még keveseknek megmutatott oldalát ismerhetik meg a nézők. Kiderül, miért hitte azt, hogy HIV fertőzött, és miért zokogott akkor, amikor elolvasta, mit gondolnak róla szerettei. Kemény és megható pillanatok jönnek hihetetlen hangulatban.

Próbáljuk magunkat beleképzelni Stohl András helyébe! Vajon, mi mit éreztünk volna? Hogyan dolgoznánk fel a történteket? Mi a legjobb ilyenkor? Mi az a pozitív érzés és gondolat, ami legjobban előrevisz?

Ezután Vujity Tvrtko az átverős, internetes csalásokra hívja fel a figyelmet, elmeséli miért van afrikai menyasszonya, aki mesés örökségre vár.

Ezután Vujity Tvrtko az átverős, internetes csalásokra hívja fel a figyelmet, elmeséli miért van afrikai menyasszonya, aki mesés örökségre vár. Tehát legyünk óvatosak a neten, ne adjuk ki magunkat elsőre, de talán még másodikra sem. Egy-egy nick név mögött ki tudja mi rejtőzik, milyen szándékkal keresnek meg emberek. Sokan az ismeretlenség homályában azt hiszik, hogy mindent szabad, nincs gátlás, nincs jóérzés. Szinte egy mesevilágot építenek fel, ami aztán hatalmas robajjal zuhan a földre.

S a Frizbi adásában éjjel érkeznek a mágusok is Hajdú Péterhez, az asztaltáncoltatás és más varázslatok mellett még Péter feje is veszélybe kerül. Vérfagyasztó percek jönnek vasárnap este a TV2 Frizbi adásában!

Forrás: TV2, Frizbi Hajdú Péterrel

Nézzük meg a Frizbi felvételének galériáját itt!

 

Szalai Vivien a Frizbi adásában Hajdú Péterrel!

Szalai Vivien a Frizbi adásában Hajdú Péterrel!

Ki ismeri vajon Stohl András titkát!

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.