2020. 10. 28. - 08:30

Strandon botlott a szerelmébe Uma Thurman

Strandon botlott a szerelmébe Uma Thurman

Egy építészmérnökkel jár együtt a csinos színésznő. Uma Thurman érdekes körülmények között találkozott össze a férfival.

Különös körülmények között talált rá a szerelem a szép színésznőre. Az 50 esztendős Uma Thurman a a Hamptons-i Sag Harbor strandon pihent, amikor egy ismeretlen férfi arra kérte, vigyázzon a kutyájára egy kicsit, amíg ő úszik egyet.uma_thurman_01
 
Az illető Peter Sabbeth építészmérnök volt, akinek fogalma sem volt róla, hogy a színésznővel áll szemben – árulta el egy forrás a New York Post Page Six oldalának.
 
Uma a parton sétált - amelyet a helyiek csak Long Beach-nek neveznek -, s elment a férfi mellett.
 
Uma azt mondta, rendben, és őrizte a kutyát, amíg a férfi bement úszni. Néhány hónappal később kiderült, hogy a színésznő és az építészmérnök egy párt alkot, sőt, óriási a szerelem, s együtt szeretnének házat venni Hamptons-ban.
 
Uma Thurman számos hónapot töltött karaténban Hamptonsban gyermekeivel, az Ethan Hawke-tól született, 22 éves Mayával és 18 esztendős Levonnal, illetve a 8 éves Lunával, akinek édesapja Arpad Busson, Uma korábbi kedvese – vele a sztár hosszú éveket töltött együtt.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.