2020. 11. 25. - 08:30

Szakított a párjával Zac Efron?

Szakított a párjával Zac Efron?

Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy kiválóan működik a sármos színész új kapcsolata. Nagyon úgy fest azonban, hogy az 5 hónap elteltével elfáradt – Zac Efron és Vanessa Valladares szakított.

Úgy hírlik, már nem alkot egy párt Zac Efron és ausztrál barátnője, Vanessa Valladares. A fiatal színész állítólag szakított a modell hölggyel, 5 hónap együttjárás után. A páros ismerősei úgy fogalmaztak, „a sors nem állt mellettük”.zacefron_001
 
Egyikük szerint Zac és Vanessa valóban nagyon egymásnak valónak tűntek és dúlt a szerelem. A sztár az ausztráliai Byron Bay-ben bérelt házat és szeptember óta a lány is ott lakott vele.
 
„Zac Efron úgy döntött, hosszútávon Ausztráliában marad és már azt tervezte, közös otthont vásárolnak” – mondta a forrás, aki úgy tudja, meg is néztek együtt pár ingatlant.
 
A jelek szerint azonban valami közben elromlott. Csupán annyi bizonyos, hogy a közelmúltban a 33 éves színész elköltözött Byron Bay-ből Adelaide-ba, hogy új filmjén dolgozzon.
 
Ezzel együtt karanténba is kellett vonulnia az új helyen a járvány miatt, vagyis egy ideig biztosan nem láthatta Byron Bay-ben Vanessát.
 
Egy forrás a The Sunnak azt mondta: a kényszertávolság komoly terhet jelentett kapcsolatuk számára, ahogyan Zac munkája is. A barátok abban bíznak, hogy a sztár és párja újra összejön, miután szerelmük cseppet sem „nyári románcnak” tűnt.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.