2018. 12. 05. - 08:55

Szakított Cardi B és a rapper Offset

Szakított Cardi B és a rapper Offset

A népszerű rapper sztár és hasonló foglalkozást űző kedvese a jelek szerint másfél évvel az esküvője után szakított. Cardi B és Offset közös gyermeke nemrég jött a világra.

Úgy hírlik, véget vetett kapcsolatának Cardi B és Offset – a 26 esztendős rapper és szintén rapperként ismert párja 2017 szeptemberében mondta ki az igent, nem sokkal azután, hogy megszületett a lányuk, Kulture, aki júliusban érkezett.Cardi B és Offset a hírek szerint szakított
 
Az egykori páros a hírek szerint baráti kapcsolatban van és üzleti partnerei maradtak egymásnak.
 
Cardi B egy árulkodó videót osztott meg az Instagramon, amelyből kiderül, hogy útjára engedték a másikat, noha továbbra is szoros kapcsolatot tartanak fenn.
 
„Úgy gondolom, senkinek sem hibája, hogy kinőttünk ebből a szerelemből – nem vagyunk már együtt, de nagyon jó barátságban maradtunk és üzleti ügyeink is összekötnek” – írta Cardi B.
 
Offset szintén megerősítette, hogy mindig nagy szeretettel gondol a 26 éves sztárra.
 
A rapper hölgy egyébként elárulta, hogy még nem tudja, lesz-e mostanság ideje a válásra, mindenesetre a szeretete nem múlik el Offset iránt, már csak azért sem, mert ő a kislánya édesapja.
 
Fotó: Instagram
 
B.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.