2020. 09. 25. - 08:15

Szakított Demi Lovato és a vőlegénye?

Szakított Demi Lovato és a vőlegénye?

Meghökkentő: a hírek szerint visszavonta eljegyzését Demi Lovato és Max Ehrich, mindössze 2 hónappal azután, hogy megtörtént a lánykérés.

Friss információk alapján Demi Lovato és Max Ehrich mégsem házasodik. A 28 esztendős énekesnő és a 29 éves színész pár hónap együttjárás után jegyezte el egymást 2020 júliusában – ennek ellenére úgy tűnik, mégis a külön utak mellett döntöttek.demilovato_max_1
 
Bennfentesek szerint a pár kapcsolatának vége. Egy forrás a People magazinnak azt mondta: nehéz döntés volt, de Demi és Max úgy határozott, szakítanak és karrierjükre fognak összpontosítani.
 
Szeretik és tisztelik egymást, mindig sokat jelent majd nekik a múltban együtt töltött idő.
 
Nem kétséges, hogy az eljegyzés felbontásának híre a rajongókat is sokkolta, hiszen alig néhány hete történt a lánykérés.
 
Mi több, Demi Lovato „szent” kapcsolatról beszélt és azt sem titkolta, hogy már elkezdett esküvői ruhákat keresgélni.
 
Max Ehrich és az énekesnő 2020 márciusában kezdett el randevúzni egymással, éppen mielőtt a koronavírus-járvány karanténba kényszerítette az embereket. A járvány alatt együtt laktak, s ezt követően jegyezték el egymást.
 
Hogy valójában mi történhetett, egyelőre jó kérdés.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.