2020. 10. 26. - 08:30

Szakított Iggy Azalea

Szakított Iggy Azalea

A csinos rapsztár megerősítette, hogy már nem alkotnak egy párt Playboi Cartival. Iggy Azalea azt is hozzátette, hogy egyedül neveli a kisfiát.

Szakított a kedvesével Iggy Azalea. A sikeres rapsztár Instagram oldalán erősítette meg a hírt, miszerint már nincsenek együtt Playboi Cartival.iggyazalea_fia_1
 
A 30 esztendős sztár azt is hozzátette, hogy egyedül neveli 4 hónapos kisfiát, Onyx-ot. Iggy a szakítás okát nem ismertette, de annyit megjegyzett: ő a hűséget természetes dolognak veszi, ezért inkább egyedül van.
 
Iggy Azalea 2018 végén kezdett el randevúzni a szintén rapsztár Playboi Cartival. Iggy később pontosította bejegyzését, s kiírta, hogy a külön utakat választották. „Arra utaltam, hogy egyedül nevelem a fiamat és nem vagyok párkapcsolatban.”
 
A csinos rapper korábban A$AP Rockyval és a kosaras Nick Younggal is járt.
 
Iggy Azalea a Fancy című dallal lett ismert, melyet Charli XCX-el együttműködve adtak elő 2014-ben.
 
A rapsztár korábban bevallotta, csupán arra számított, hogy „underground karrierje” lesz. Igaz, régebben azt is mondta, hogy nem vágyik gyermekre - mégis anya lett.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.