2020. 04. 28. - 08:30

Szakított Timothée Chalamet és Lily-Rose Depp

Szakított Timothée Chalamet és Lily-Rose Depp

Több mint egy évvel azután, hogy összejöttek, külön utak mellett döntött napjaink két fiatal tehetsége, Timothée Chalamet és Lily-Rose Depp.

Nem állta ki az idő próbáját a két ifjú színész kapcsolata. Timothée Chalamet és Lily-Rose Depp szakított.Lily-Rose Depp
 
A Szólíts a neveden vagy az Egy esős nap New Yorkban sztárja több mint 1 év után intett búcsút a szintén népszerű fiatal színésznőnek, akit többek között az Egy hűséges férfi című filmben láthattunk, s nem mellesleg Lily-Rose Johnny Depp és Vanessa Paradis énekesnő lánya.
 
Egy Vogue-nak adott interjúban megerősítést nyert, hogy Timothée szingli, nem sokkal később a US Weekly is közölte.
 
Lily-Rose korábban beismerte: kissé „megfélemlítve” érezte magát, amikor Chalamet-vel együtt dolgozott az V. Henrik életét bemutató film forgatásán.
 
Mint mondta, idegfeszítő olyanokkal játszani együtt, akiknek tehetségére magad is áhítozol, de bízott benne, hogy tanul tőlük és a dolgok csak még jobban mennek majd ezután.
 
Lily-Rose Depp egyébként kitért arra is, hogy családját nagyon fontosnak tartja, s ha valamit, akkor a családi és emberi kapcsolatait sosem áldozná fel a munkáért.
 
Ugyanis, mint fogalmazott: nincs semmid, ha nincs szeretet az életedben és olyan emberek a közeledben, akikre számíthatsz és segítenek két lábbal a földön maradni.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.