2014. 03. 14. - 08:38

Szandika az Élet Showjában

Szandika az Élet Showjában

Szandikát az RTL Klub ValóVilág showjában ismerhették meg, most egy erős váltással a TV2 Élet Showja című műsorában láthatjuk ismét.


Különleges szerepben láthatjuk Szandikát az Élet Showjában

A ValóVilág óta Lőrinczi Alexandra azaz Szandika rengeteget változott, külsőleg és belsőleg is. Elég sokat fogyott és a szőke hajkoronáját barnára cserélte. Szandika azt mondja, hogy saját maga döntötte el, hogy változni szeretne mert nem tetszettek neki azok a képek és felvételek, amik róla készültek. Megküzdött azért, hogy lemenjenek róla a kilók és a mai napig odafigyel az étkezéseire. Belsőleg is sokat változott, megtanult kezelni az indulatait, az érzéseit. Kevesebbet hisztizik, nyavalyog és dühöng, mint annakidején a valóság showban, de ha felbosszantják, azért még most is ki tudja nyitni a száját. Egy ideig visszavonult a nyilvánosságtól, most azonban úgy döntött kinyitja az ajtaját a kamerák előtt és betekintést enged a nézőknek a mindennapjaiba.

 
Szandika nem volt megelégedve régi külsejével

A nappalait és az éjszakáit is megmutatja Szandikat, így a nézők láthatják mindazt, hogy mivel telnek a nappalai és mit csinál éjszakánként. Mivel Szandika régi jó barátja Sanyi a lány életének szerves részét képezi, ezért a férfit is láthatjuk majd az adásokban. Szandika azt mondja, Sanyi az egyetlen barátja akire mindenben számíthat, viszont talán elsősorban a korosztálybeli különbségek miatt rengeteget veszekednek, amiket majd a nézők is megnézhetnek. Szandika nem titkolja el a foglalkozását sem, így betekintést enged az éjszakai életébe is. Szandikát egy vidéki környezetben láthatják majd a nézők, aki lovakat csutakol és végzi a ház körüli tevékenységeket. Szandika saját bevallása szerint Ő mindig is vidéki lány volt. Ahogy Ő fogalmaz ez a valóság és az, ahogy esténként átváltozik, és amiket csinál, az inkább az „új” élete.

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.