2012. 05. 24. - 14:10

Szex és szépség titkai!

Szex és szépség titkai!

Szex és szépség a Miss Hungary-ban?
Videó forrása: RTL

Szex és szépség a Miss Hungary-ban?

„Érdemes a lányoknak külföldön is szerencsét próbálni..." - ezt nyilatkozta korábban a héten őrizetbe vett R. L.! A Miss Hungary résztvevőit alaposan megosztotta a hír, vannak, akik súlyos vádakat zúdítanak rá, s vannak, akik teljes mértékben kiállnak mellette. A Miss Hungary verseny egyik szervezőjét, R. L.-t kerítéssel vádolják. Döbbenet...

Egy napilap szerint túlságosan is szerette a szép lányokat, és saját maga érdekeltté vált néhányuknál, s nem a legjobb értelemben sajnos. Érdekes dolog, hogy mégsem úgy van, ahogy elsőre gondolnánk, vagyis nem a helyezettek közül kerülnek ki azok, akiket sikerült a más jellegű munkákra rávezetni. A Miss Hungary legutóbbi győztese sem tapasztalt semmi furcsát, bízik abban, a botrány nem befolyásolja indulását a világversenyen. Nem lenne szerencsés számára egy ilyen ügy. Sőt nagyon-nagyon nem érdemelné meg, ha emiatt nem tudna részt venni a versenyzésben.

A rendőrség évek óta nyomoz a szexmaffia témakörben, tehát nem éppen új keletű a dolog, a gyanú szerint magyar lányokat szervezett formában közvetítettek férfiaknak a világ különböző tájaira akár. Például olasz és arab szál is van, ami csak „dubajozásként" terjedt el az állítólag szexuális szolgáltatásokat is nyújtó modellmunka kapcsán az utóbbi hónapokban. Erről sokat olvashattunk különböző hírforrásokban.

Szex és szépség a Miss Hungary-ban?

A rendőröknek most sem lesz könnyű dolgok a bizonyítékok megszerzésében, mivel a lányoknak és a felhasználóknak is az az érdekük, hogy teljes legyen a hallgatás a témában. Sőt olyan is felmerült, hogy a csalódott szépségek kreálták az egész ügyet, a valóságban semmi sem történt. Persze, ez is egy lehetséges magyarázat. Az igazság kiderítése még várat magára. De vajon a Miss Hungary verseny vissza tudja nyerni egykori csillogását még? Vagy végképp lerántja egy ilyen pletyka? A választ ismét az idő fogja nekünk megadni.

 

-gg-

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.