2019. 04. 11. - 08:53

Szűk körben házasodna Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger

Szűk körben házasodna Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger

Nem tervez nagy esküvőt a sztár és párja – Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger szűk körben kötné össze az életét, csak a számukra legfontosabb személyeket hívnák meg.

Hamarosan újra házasodik Chris Pratt. A népszerű színész a közeljövőben venné feleségül Arnold Schwarzenegger lányát, Katherine-t, akivel szűk körű ceremóniát terveznek a család és a barátok részvételével.chrispratt_katherine_1
 
Egy forrás a People magazinnak elmondta: Chris és Katherine csak azokkal szeretne együtt ünnepelni, akiket a legjobban szeret. Eljegyzésüket 2019 elején jelentették be, s hasonló elképzeléseik vannak az esküvőről.
 
„Nem akarnak cirkuszt, egymásra szeretnének koncentrálni – mondta a bennfentes. – Ez egy különleges nap lesz számukra és szeretteik számára, mindenki nagyon izgatott”. A família sokat segít nekik a szervezésben.
 
A 39 esztendős Chris Pratt azután választotta a nála tíz évvel fiatalabb Katherine-t, hogy 2017-ben elvált feleségétől, Anna Faris színésznőtől, akivel egy közös fiuk is született.
 
Az egykori páros két tagja között – akik 9 évet töltöttek együtt - most is jó a kapcsolat, s közösen gondoskodnak a kis Jackről.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.