2012. 04. 12. - 07:43

Szunai Linda szépségkirálynő mesél!

Szunai Linda szépségkirálynő mesél!

Szunai Linda, a magyar szépségkirálynő élményeiről mesélt!

Szunai Linda, a magyar szépségkirálynő bevallotta!

A magyar Szépségkirálynő, Szunai Linda a londoni élményeiről beszélt néha nagy lelkesedéssel, néha kicsit feszülten. Elárulta, hogy a szépségversenyen folyamatosan biztonsági őrök vigyáztak rájuk, szinte semmit nem csinálhattak egyedül, ami kissé azért szokatlan volt a számára. Viccesnek tűnt az elején minden, Linda szerint olyan volt, akár a filmekben. A kint töltött húsz nap alatt azonban előfordult, hogy idegesebbek, feszültebbek lettek a versenyző szépségek, ilyenkor a "pokolba" kívánták a biztonságiakat is, nekik sem volt kegyelem!

„Először nagyon örültünk, hogy körülöttünk vannak, s vigyáznak ránk, mint a filmekben..." - vallotta meg Szunai Linda, a magyar szépségkirálynő. Akkor viszont már változott a vélemény, amikor nem mehettek el egyedül mosdóba, kellett melléjük még több lány, kísérő, minden, az már kezdett igen kellemetlenné válni. De belátta Linda, hogy szükség volt rájuk, az igazság az, hogy nagyon sokat kibírtak, sok hisztit is, több mint 20 napot voltak kint. Ez ilyen téren nem rövid idő. Nehéz feladat.

 

Szunai Linda, a magyar szépségkirálynő

Rettentő komolyak voltak az őrök, de ez mellett viccesek is, már mutogattak a buszon, ahogy közeledtek. Aztán felemelték a kis sálakat, toppokat, sőt a melltartókat is, hogy ez kié, kinek kell? Ez mindig harsány nevetésbe fulladt persze.

Azt soha nem kellett mondania senkinek, hogy hallgasson a biztonságiakra, hiszen olyan volt már a külsejük is, hogy Szunai Linda őszintén bevallotta: ő azt csinálta azonnal, amit mondanak, nem mert volna ellenkezni velük. Mindenki pontosan tudta, hogy ez miért van. Ezután a szépségkirálynő elmesélt egy nagyon vicces történetet, ami Londonban esett meg. Nézzük meg a fenti videóban, vajon mi történt ott?
-gg-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.