2021. 07. 21. - 08:20

Tagadja Justin Bieber párja, hogy várandós lenne

Tagadja Justin Bieber párja, hogy várandós lenne

Nagyon úgy tűnik, pár nap alatt többször is magyarázkodnia kellett Hailey Biebernek. Először egy videó, majd amiatt, hogy a férje, Justin Bieber poénból furcsán fogalmazott.

Néhány nap alatt kétszer is szájukra vették a rajongók Hailey és Justin Biebert. A csinos modellnek legutóbb azért kellett tiszta vizet öntenie a pohárba, mert Justin posztolt kettejükről egy képet és azt a címet adta neki: „anya és apa”. Justin és Hailey Bieber
 
A találgatás rögtön elkezdődött, vajon várandós-e Hailey.
 
A modell választolt a megjegyzésekre, amelyek arra utalnak, hogy a pár első közös gyermeküket várhatja. Azt írta Justinnak, talán változtatnia kellene az elnevezéseken, mielőtt mindenki megzavarodik.
 
Ez nem jelenti azt, hogy a páros nem vágyik családra, hiszen többször elmondták, hogy szeretnének gyermekeket. Ám tekintve, hogy Justin 27, Hailey 24 éves, talán kissé korainak tartják még.
 
Más miatt is a figyelem középpontjába került azonban a sztárpár a közelmúltban: egy TikTok videó jelent meg, amelyen úgy látszik, mintha Justin kiabálna a feleségével.
 
Az interneten megosztott felvételeken az látható, hogy az énekes felemelve a kezét kiabál a neje felé fordulva, miközben Las Vegas-i Wynn Hotelen haladnak át.
 
Hailey Bieber elutasította az állítást, hogy a párja ordítozott volna vele - a videót pedig az eredeti közlő azóta törölte.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.