2021. 06. 30. - 08:15

Talkshow-t indít Demi Lovato

Talkshow-t indít Demi Lovato

Beszélgetős műsorral rukkol elő a népszerű énekesnő: Demi Lovato show-ja július végén indul, s kiemelten foglalkozik például a feminizmussal.

Talkshow-t indít Demi Lovato. Az énekesnőként sikeres sztár műsora a Roku csatornán lesz majd látható 2021 július 30-tól. Demi Lovato
 
A Demi Lovato Show-ban a hírek szerint olyan témákról cseveg majd a popsztár, mint a feminizmus, a szex, a pozitív testkép, de előkerül majd az ufók iránti érdeklődése is – olyan hírességekkel, mint Lucy Hale vagy Jameela Jamil.
 
Néhány beszélgetés persze nehéz lehet, de sosem rettentem vissza attól, hogy őszintén beszéljek a dolgokról – mondta el Demi. – Olyan teret szerettünk volna létrehozni, ahol a saját igazságunk megélése teljesen rendben van, ahol az ember beszélhet, részt vehet az őt érintő témákban és tanulhatunk is egymástól” – fogalmazott az énekesnő.
 
Hozzátette: van terápiás hatása a nyers beszélgetéseknek, amelyeket az emberek magukénak érezhetnek.
 
Mint Demi Lovato megjegyezte, nincsenek tabuk, a véleményeket pedig szívesen fogadják. „Nagyon izgatott vagyok, már várom, hogy lássam, hogyan alakulnak majd ezek a beszélgetések” – mondta az énekesnő.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.