2021. 03. 02. - 08:30

Tara Reid férjhez megy?

Tara Reid férjhez megy?

Az Amerikai pite sztárja elhintette, hogy esküvői tervei vannak a párjával, Nathan Montpetit-Howarrel, a nem túl távoli jövőben.

A jelek szerint hamarosan férjhez megy Tara Reid. A csinos színésznő 3 esztendeje alkot egy párt Nathan Montpetit-Howarrel, s a közelmúltban azt sugallta: készek összeházasodni a nem túl távoli jövőben. tara_reid_1
 
A Closer magazinnak Tara azt mondta: nem hinné, hogy az „esküvői harangokra sokat kell várni”. A gyermekvállalásban azonban nem biztosak.
 
„Nehéz, de így, hogy már idősebb vagyok, nem tudom, meg fog-e történni” – vallotta be a 45 éves színésznő. 
 
Hozzátette: újra beindult a karrierje is, s sokszor rendkívül elfoglalt. „Úgy vagyok vele, ha úgy kell lennie, akkor lesz gyermek, ha nem, akkor nem. Nem mindenki született erre.”
 
Tara Reid hangsúlyozta: ő boldog és azt csinálja, amit szeret, nagyon jó kapcsolatban él és remek barátai vannak. Szerencsésnek érzi magát.
 
A színésznő híres volt arról, hogy 2006-ban egy korrekciós műtéten esett át, 2 évvel azt követően, hogy mellműtétje és zsírleszívása sem sikerült túl fényesen. A maga részéről azóta végzett az efféle beavatkozásokkal.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.