2020. 06. 10. - 08:35

Taylor Swift az oklevelét se vehette át

Taylor Swift az oklevelét se vehette át

A népszerű énekesnő nem vehette át személyesen a saját érettségi bizonyítványát, mivel éppen világ körüli turnén volt az édesanyjával. Pedig Taylor Swift még álmodozott is a nagy eseményről.

A hírességek élete minden, csak nem átlagos. Taylor Swift a közelmúltban elárulta: ő még az oklevelét sem vehette át érettségi után, ugyanis éppen világ körüli turnén volt az édesanyjával.taylor_swift_1

Pedig fiatalon még fantáziáiban is megjelent a nagy esemény, melyen aztán nem volt módja ott lenni.

Taylor a YouTube Originals' Dear Class of 2020-ban beszélt arról, tudja: ez nem az az érettségi, amiről az ember álmodik.

„Amikor fiatalabb vagy, elképzeled, hogy mindenki ott lesz, az összes barátod is, a jellegzetes ruhában és sapkában… Ám amikor odajutottam, hogy ez megtörténhetett volna, egy bérelt autóban és reptereken ültem az anyukámmal, s a végén postán küldték el a bizonyítványomat. Ettől azonban még nagyon büszke voltam rá” – mesélte az énekesnő.

Taylor Swift azt is elmondta, szerencsésnek érzi magát, amiért a siker nem azonnal robbant be életébe. 18 éves volt, amikor az általa írt Love Story-dal világsláger lett.

Szerencsének tartja, hogy fokozatosan kövezhette ki útját a country zenében.

Úgy véli ugyanis, hogy sok fiatal sztárnak ma nincs ideje felkészülni a sikerre és ez lelkileg nagyon megterhelő.

Fotó: Facebook

L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.