2018. 08. 06. - 08:55

Teljesen jól van Liam Hemsworth és Miley Cyrus

Teljesen jól van Liam Hemsworth és Miley Cyrus

Nem siet a házassággal a sztárpár, mivel nem tartják olyan fontosnak, de minden a legnagyobb rendben van köztük, annak ellenére, hogy néhány hete a szakításukról röppentek fel pletykák.

Bár a házasság megkötésének máig nem tűzték ki az időpontját, Miley Cyrus és Liam Hemsworth nem aggódik a formalitások miatt és kapcsolatuk sem romlott meg, a híresztelésekkel ellentétben.
 
mileyliam_nagy_vagott
 
Egy forrás a TMZ-nek azt mondta, Miley nem hisz abban, hogy házasság jobbá tesz egy kapcsolatot. Ők azért jegyezték el egymást Liammel, mert ezt az elkötelezettség szimbólumának tartják.
 
Lehetséges tehát, hogy soha nem is házasodnak össze. Ennek ellenére azonban nagyon jól megvannak, tökéletesen kiegészítik egymást. Korábban egy forrás azt is elárulta, hogy Miley Cyrus sokkal boldogabb, mint pár évvel ezelőtt és sokkal egészségesebb életet is él.
 
 
Úgy hírlik, Liam Hemsworth és Miley Cyrus meglehetősen viccesnek tartották a szakításukról felröppent pletykákat.
 
A páros évekkel ezelőtt járt már együtt, 2013-ban azonban pontot tettek 3 éves kapcsolatuk végére. 2015-ban újra összejöttek, s azóta is töretlen a boldogságuk.
 
Fotó: Instagram 
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.