2018. 08. 30. - 09:24

Titokban nősült meg Ed Sheeran

Titokban nősült meg Ed Sheeran
Hónapokkal ezelőtt röppent fel először a hír, hogy Ed Sheeran titokban összeházasodott kedvesével, ám ezt eddig senki nem erősítette meg.
A háromszoros Grammy-díjas angol énekes és dalszövegíró nagyon vigyáz a magánéletére, nem aktív a közösségi oldalakon és magazinoknak sem nyilatkozik. Idén januárban tett kivételt, ekkor bejelentette, hogy feleségül veszi Cherry Seabornt. A február végi Brit Awardson készült róla egy fotó, melyen a gyűrűsujján egy karikagyűrű van.
 
 
Titokban nősült meg Ed Sheeran
Ed Sheeran és Cherry Seaborn titokban házasodott össze
 
 
A rajongók természetesen azonnal spekulálni kezdtek, mivel Sheeran nem szokott ékszert viselni. Az énekes nem reagált a hírekre, legalábbis eddig. Nem régiben az Acces Hollywood című műsorban készítettek vele interjú, melyben az esküvővel kapcsolatban is kérdezték. Ed egyszerűen felemelte a kezét, és rámutatott a karikagyűrűre.
 
Több szó nem is esett a kézfogóról, de az interjú készítője gratulált az énekesnek. Bár semmi konkrétumot nem tudni, egy biztos, Ed Sheeran már házas ember!
 
fotók: Getty Images
 
/T.D.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.