2021. 03. 17. - 08:25

Titokban összeházasodott Katy Perry és Orlando Bloom?

Titokban összeházasodott Katy Perry és Orlando Bloom?

Lehetséges, hogy a sztárpár a nyilvánosság kizárásával már hivatalosan is összekötötte életét. Legalábbis erre enged következtetni, hogy Katy Perry újabban a gyűrűsujján karikát visel.

Elképzelhető, hogy Orlando Bloom és Katy Perry titokban már összeházasodott. A színész és popsztár kedvese február végén Hawaii-on vakációzott kislányával, Daisy-vel, illetve Orlando fiával, a 10 éves Flynnel, aki a színész korábbi házasságából született. Katy Perry és Orlando Bloom
 
A szemfüles fotósok szerint azóta Katy Perry egy egyszerű aranykarikát visel a gyűrűsujján, a korábban hordott rubin és a gyémánt-kombináció helyett, mellyel Bloom megkérte a kezét 2019-ben.
 
A szép énekesnő edzőruhában volt, amikor lefotózták, Orlando szintén kényelmes sportruhában vett részt a családi sétán.
 
A gyűrű arra enged következtetni, hogy a páros talán minden felhajtást mellőzve valóban összekötötte életét, miután el kellett halasztaniuk esküvőjüket – azt eredetileg Japánban tartották volna 2020-ban.
 
A két sztár képviselői még nem kommentálták a felröppent hírt.
 
Orlando és Katy számára egyaránt ez lenne a második házasság. Az énekesnő korábban Russell Brand felesége volt, 2010 és 2012 között, míg Bloom Miranda Kerr férje, akitől 2013-ban vált el, 3 évnyi házasság után.
 
Fotó: Instagram/Chi
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.