2020. 04. 23. - 08:30

Tom Hanks felajánlotta a vérét

Tom Hanks felajánlotta a vérét

A népszerű színész, aki feleségével együtt elkapta a koronavírust – s azóta kigyógyult – felajánlotta, hogy vérét használják a vakcina kifejlesztéséhez.

Tom Hanks és neje, Rita Wilson színésznő vérét felhasználják a koronavírus elleni oltás kifejlesztését célzó kutatás során.tomhanks_ritawilson_1
 
A neves színész és felesége ilyen módon segíti a vakcina előállítását, mivel antitesteket hordoznak, azt követően, hogy túlestek a koronavírus-fertőzésen.
 
A színész házaspár az első olyan hírességek közé tartozott, akik elkapták a betegséget, mely megtámadja a légzőrendszert és halálos lehet.
 
Hanks és párja Ausztráliában fertőződött meg, ahol a sztár filmkészítés miatt volt jelen - Baz Luhrmann Elvis Presley-élettörténetét forgatták.
 
Tom Hanks és Rita Wilson nyilvánosságra hozta diagnózisát és rendszeresen tájékoztatták rajongóikat arról, mi a helyzet velük. Miután felgyógyultak, visszatérhettek Los Angeles-i otthonukba.
 
Az Egyesült Államokba való hazatérésük után azonban a 63 éves pár felvételt nyert egy orvosi vizsgálatba annak meghatározására, vajon az antitestjeik hasznosak lehetnek-e a vakcinák kifejlesztésén dolgozó tudósok számára.
 
Tom Hanks most megerősítette, hogy jóváhagyták vér-adományozásukat, mivel hordozzák az antitesteket.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.