2011. 05. 29. - 05:52

Tóth Vera fogyókúrázik tovább! A Nagy Duettben láthattuk az eredményt!

Tóth Vera fogyókúrázik tovább! A Nagy Duettben láthattuk az eredményt!
Tóth Vera napról napra csinosabb! Szépen halad a fogyókúrájával!

Tóth Vera hosszú ideje keresi már az Igazit.

Tóth Vera folyamatosan - a szemünk láttára - alakul át igazi vonzó hölggyé, akit nem fognak már sokáig akadályozni semmilyen téren azok a fránya kilók. Eddig nagyon szépen halad a fogyókúrában, s reméljük, hogy ez a lendület a továbbiakban sem törik meg semmin. A legtöbb fogyókúra veszte, ha valaki túl sok stresszben él, vagy nagyobb csalódás éri, esetleg nincs ideje kellően odafigyelni magára.

A múltkor Norbit kérdeztük meg, hogy vajon tényleg könnyebb fogyni annak, aki többet alszik? Voltak publikálva tudományos kísérletek több oldalon, amelyek azt jelentették ki, hogy bizonyos hormonális hatások miatt a kevés alvás kifejezetten káros a súlyunknak, hízékonnyá válhatunk tőle, főképp hasi tájon.

Norbi egyszerűen azt felelte: "Amikor alszunk - nem eszünk!" Tehát nem hisz ezeknek a híreszteléseknek, hanem egyszerű tényre alapoz, hiszen tényleg érdemesebb este kicsit korábban aludni térni, mint sokáig fent lenni, s erős csábítást érezni a folyamatos nasira, ami előbb-utóbb akár a fogyókúránk vesztét is okozhatja.

Vera mostanában megdöbbentő átalakuláson megy keresztül, alig győzzük csodálni érte! Alakja minden hónap elteltével szuperebb! Nagyon jól halad a fogyókúrával, már igen látványos eredményt ért el, több mint 20 kilótól szabadult meg sikersen.

 

Szeretnénk tudni a titkát, vajon hogyan áll hozzá lelkileg, hogyan tudja ilyen hosszú távon betartani a ditétás étkezési szabályokat? Tanulni szeretnénk Tóth Verától! Biztosan sokakat érdekel, mi egy alapos életmódváltás titka, mitől megy egyeseknek, s mások miért buknak el egy idő után? Mi a siker titka? Lelki okok, vagy inkább praktikus taktikák? Az igazság valahol középen lehet: is-is...

 

-gg-

Tóth Vera

Tóth Vera ma már láthatóan soványabb!

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.