2020. 10. 02. - 08:30

Tragikus: John Legend és Chrissy Teigen elveszítette babáját

Tragikus: John Legend és Chrissy Teigen elveszítette babáját

Hiába került időben szakértő orvosi kezekbe, elvetélt Chrissy Teigen. John Legendet és feleségét sokkolta az eset, főleg, hogy már nevet is adtak leendő harmadik gyermeküknek.

Elveszítette magzatát John Legend neje. Chrissy Teigen-t sürgősséggel szállították kórházba szeptember utolsó napjaiban, ahol két vérátömlesztésen esett át – ennek ellenére mégis elvetélt.chrissyteigen_johnlegend_1
 
Az énekes és felesége képtelen elhinni a történteket, különösen, hogy már el is nevezték a babát – Jack-nek -, aki fiú lett volna.
 
Chrissy Teigen Instagram-bejegyzésében azt írta, sokkolta őket a dolog, mély fájdalmat éreznek.
 
A modell és televíziós személyiség korábban is panaszkodott arra, hogy vérzik – erről beszámolt közösségi oldalán rajongóinak -, ám a kórházban végül hiába történtek komoly erőfeszítések, nem lehetett megállítani a vérzést és a magzat nem jutott hozzá a számára szükséges tápanyagokhoz.  Semmi sem volt elég – írta
 
Chrissy Teigen, elkeseredetten hozzátéve: a kisbaba nagyon küzdött azért, hogy a család része lehessen, de nem sikerült neki.
 
John Legendnek és nejének két idősebb gyermeke van, lányuk, Luna 4 éves, fiuk, Miles pedig 2 esztendős.
 
Chrissy Teigen mindenkinek megköszönte a támogatást és a szeretetet, akitől az utóbbi időben kedves szavakat kapott online vagy személyesen.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.