2021. 01. 25. - 08:30

Új barátja van Kourtney Kardashiannek?

Új barátja van Kourtney Kardashiannek?

Úgy hírlik, rátalált a szerelem a csinos valóságshow-sztárra. Kourtney Kardashian már új kedvesével jelent meg édesanyja, Kris Jenner Palm Springs-i otthonában.

Újra szerelmes Kourtney Kardashian? A hírek szerint a szemrevaló valóságshow-sztár a 45 éves Travis Barker dobossal jár, aki a Blink-182 zenekar tagja. A kapcsolat olyannyira nem titok, hogy a középső Kardashian-lány a napokban együtt jelent meg lovagjával édesanyja, Kris Jenner Palm Springs-i házában.Kourtney Kardashian
 
A Kardashian-show sztárja és új párja szintén posztolt fotókat Instagram Stories oldalára, melyeken ugyanaz a medence látható a háttérben, ezért hiába nem szerepeltek egymás képein, azok mégiscsak arról árulkodnak: együtt voltak és ugyanott.
 
Az E! News értesülései szerint azért hagyott nyomot Kourtney oldalán is, mivel a csinos hölgy egyik kacér fényképéhez rózsás hangulatjelet posztolt.
 
Ilyet korábban is tett már január folyamán a 41 esztendős Kourtney Kardashian mutatós fotói kapcsán.
 
Travis Barker és a valóságshow-sztár egyébként szomszédok a kaliforniai Calabasasban, s már 2018-ban is felröppentek a hírek arról, hogy van köztük valami. Együtt vásároltak ugyanis vacsorát Los Angelesben.
 
Egy bennfentes szerint évek óta jó barátok. Ha valóban igaz, hogy járnak, Travis Barker Kourtney első kedvese azóta, hogy 2018-ban szakított a nála jóval fiatalabb Younes Bendjimával.
 
A Kardashian-lány 2006 és 2015 között Scott Disick párja volt - három gyermekük született, Mason (11) Penelope (8) és Reign (6).
 
Travis Barkernek szintén vannak gyermekei, korábbi feleségétől, Shanna Moaklertől: a 17 éves Landon és a 15 esztendős Alabama.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.