Bulvár

Újra anya lett Carey Mulligan

Újra anya lett Carey Mulligan

Úgy hírlik, világra jött a csinos színésznő második gyermeke. Carey Mulligannek és párjának már van egy kislánya, ám az újabb babát csak akkor „harangozták be”, amikor a sztár pocakja már egyértelmű volt.

Carey Mulligan másodszor is édesanya lett. A Nagy Gatsby sztárjának és férjének, a zenész Marcus Mumfordnak már van egy lánya, a 2 esztendős Evelyn Grace.

Leonardo DiCaprio és Carey Mulligan a Nagy Gatsby című filmben

Leonardo DiCaprio és Carey Mulligan a Nagy Gatsby című filmben

A 32 éves Carey azonban sokáig nem beszélt újabb terhességéről, s mivel a Torontói Filmfesztiválon már soványan, egy lengébb ruhában jelent meg, mindenki arra következtet, hogy a baba már megszületett. Júniusban, Londonban még nagy pocakkal látták a színésznőt.

Carey Mulligan egyébként igen stresszesnek találta a lánya születése utáni időszakot, de mint elárulta, sokat segített neki, hogy együtt játszott a Szüfrazsettben Meryl Steeppel, aki négygyermekes anyaként számos tanáccsal látta el őt.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

 

B.A.

A sikeres fogyás titka

A sikeres fogyás titka

Egy friss módszer kiderítette, hogy hogyan lehet könnyedén megszabadulni a plusz kilóktól. Ráadásul szenvedni sem kell érte!  
Rachel Bilson szingli lett

Rachel Bilson szingli lett

Mintegy 10 év után a színésznő és kedvese úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább életüket.
Innen származnak a kutyák

Innen származnak a kutyák

Régóta foglalkoztatja a kutatókat, hogy vajon honnan származik ez a kedves háziállat. Most pedig egy újabb elmélet látott napvilágot.   
Jake Gyllenhaal családra vágyik

Jake Gyllenhaal családra vágyik

Letelepedne a népszerű színész, s szeretne családot alapítani. Jake Gyllenhaal jelenleg egyedülálló, de alig várja, hogy rátaláljon arra a hölgyre, akivel minde...
Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás?

Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás...

Azoknál a gyermekeknél, akik kicsi korukban gyakran küzdöttek légúti fertőzésekkel, nagyobb eséllyel alakul ki később asztma vagy csökkennek a tüdőfunkciók.
Már húszas éveiben adoptált volna Angelina

Már húszas éveiben adoptált volna Angeli...

A csinos színésznő igen fiatalon azon gondolkodott, hogy örökbefogad egy kambodzsai árvát –  legjobb barátja szerint Angelina Jolie a húszas éveiben elkezdett e...
Gwen Stefaniékon a terápia sem segített

Gwen Stefaniékon a terápia sem segített

Mindenkit meglepett, hogy 2016-ban elváltak a csinos énekesnő és férje útjai. Gwen Stefani volt párja, Gavin Rossdale most beszélt arról, hogy számos terápián v...
Csőben sült sajtos kelbimbó csalogató módra!

Csőben sült sajtos kelbimbó csalogató mó...

A kelbimbó fogyasztása manapság népszerűbb, mint valaha – ezért a belőle készült ételeknek is nagy divatja van. Lássuk ezt az ínycsiklandó, sajtos-baconos válto...
Kapócs Zsóka babát vár

Kapócs Zsóka babát vár

Teljesült a magyar sztár álma, ugyanis mint kiderült, hamarosan édesanya lesz.   
Ekkor a legjobb házasodni

Ekkor a legjobb házasodni

A tudósok számtalan kutatás elvégzése után megállapították, hogy melyik kor a legalkalmasabb az esküvőre a nőknél.   
< >