2018. 05. 11. - 14:27

Újra együtt a sztárpár

Újra együtt a sztárpár
A népszerű modell és egykori kedvese egy ideje már újra találkozgat egymással, most azonban felvállalták a kapcsolatukat. 
Ismét lángol a szerelem Bella Hadid és The Weeknd között. Bár a népszerű énekes a modellt követően Selena Gomezzel alkotott egy párt, aki azonban visszatért Justin Bieberhez. A szakítást követően The Weekend pedig vissza udvarolta magát egykori kedveséhez. Pár héttel ezelőtt a lesifotósok már lencsevégre kapták őket a Coachella zenei fesztiválon, ahol folyamatosan ölelkeztek, sőt még csókolóztak is a Jenner lányok társaságában. Akkor még nem vállalták fel szerelmüket, de pár nappal ezelőtt kiderült, hogy valóban egy párt alkotnak. 
 
Bella Hadid és The Weeknd
Újra együtt a sztárpár
 
Ezúttal Cannes-ban találkozgattak és még nyilvánosan is csókolóztak. Arra azonban ügyeltek, hogy ne együtt távozzanak a buliról. Egy közeli ismerősük arról számolt be, hogy a fiatalok egész este együtt voltak, mintha megszűnt volna a külvilág körülöttük.
 
Vajon mi lesz a románc vége? Valóban együtt marad a két sztár?
 
N.O.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.