Bulvár

Újra együtt az egykori sztárpár?

Újra együtt az egykori sztárpár?
Képzeld, a legfrissebb információk szerint Jennifer Garner és Ben Affleck közösen töltik majd az idei karácsonyt. 

 

Gondoltad volna, hogy már két év eltelt az álompár szakítása óta? Bizony, a két színész jó ideje nem alkot egy párt, a válást pedig idén tavasszal indították el. Ennek ellenére sok időt együtt töltenek, hiszen közös gyermekeik is vannak. Hírek szerint pedig még ünnepekor is egymással lesznek.
 
Együtt tölti az ünnepeket az egykori sztárpár
 
 A napokban ugyanis lencsevégre kapták őket a lesifotósok, amint épp karácsonyfát vásároltak a gyerekekkel közösen, akik már alig várják, hogy újra együtt legyen a család. A színész új barátnője persze nem valószínű, hogy meghívást kapott a rendezvényre.
 
 Egyébként Jennifer és Ben állítólag a szakítást követően is barátok maradtak annak ellenére is, hogy a színész félrelépett a dadussal. A rajongók mindenesetre kissé furcsának találják, hogy úgy viselkednek, mintha mi sem történt volna kettejük között. Szerinted is szokatlan a dolog?
 
N.O.
Ed Westwick fogva tartott egy nőt?

Ed Westwick fogva tartott egy nőt?

Képzeld, a legfrissebb információk szerint a Gossip Girl népszerű sztárját azzal vádolják, hogy több napon keresztül nem engedett el egy nőt, akit ráadásul mege...
Jönnek a valódi terminátorok?  - 1.rész

Jönnek a valódi terminátorok? - 1.rész

A mesterséges intelligencia fejlődésével olyan robotok állhatnak „szolgálatba” 2068-ig, amelyek a veszélyes helyzetekben tökéletesen helyettesíthetik az embert ...
Ekkor a legjobb az együttlét

Ekkor a legjobb az együttlét

Friss kutatások kiderítették, hogy melyik életkorban élvezik a legjobban az aktusokat a szerelmesek.   
A háziállat többet segíthet, mint az orvos

A háziállat többet segíthet, mint az orv...

Az köztudott, hogy a kis kedvencek pozitív hatással bírnak az emberi lélekre, de egy nemrégiben végzett kutatás szerint akár a terapeutát is helyettesítheti.   
Értik a babák a vidám zenét

Értik a babák a vidám zenét

Sokan nem is gondolnánk, de a csecsemők ugyanúgy értik az érzelmeket, mint a felnőttek. A vidám zenére, pedig rendkívül jól reagálnak.   
Robottá alakuló légdeszka segíthet a házban?

Robottá alakuló légdeszka segíthet a ház...

Sokaknak lehet már ismerős az ún. hoverboard vagy légdeszka – 2016-ban reneszánszát élte. Most a mesterséges intelligencia segítségével megszületett a hoverboar...
Mesterséges intelligencia: repülő autó mutatkozott be Genfben

Mesterséges intelligencia: repülő autó m...

Az önálló járművek jelenthetik az autógyártás következő nagy innovációját – A Genfi Motor Show-n olyan kocsi mutatkozott be, amelyek repülni is képes.
Pénzt akar exe Britney-től kicsalni

Pénzt akar exe Britney-től kicsalni

Nem elég Kevin Federline számára az a pénz, amelyet az énekesnő fizet neki havi szinten. Ez összesen húszezer dollár, azaz körülbelül ötmillió forint.   
Így készíts kávés testradírt!

Így készíts kávés testradírt!

Van, akit már a kávé illata kellemes hangulatba hoz. Ha ez velünk is így van, érdemes kipróbálnunk a kávéval készült testradírt, mégpedig saját kezűleg!
A robot fejlődésének lépcsői

A robot fejlődésének lépcsői

A mesterséges intelligencián belül a robotika kétségtelenül a legizgalmasabb, ám a legellentmondásosabb terület is. Abban mindenki egyetért, hogy a robotok alka...
< >