2020. 09. 02. - 08:55

Újra gyermeke lesz Ushernek

Újra gyermeke lesz Ushernek

Harmadszorra lesz apa a neves zenész. Usher fotográfus kedvese várandós, így a sztárnak új kapcsolatából is születik egy csemetéje.

Újra gyermeke születik Usher-nek. A zenész párja, a fotográfus Jennifer Johnson babát vár, így az énekes immár harmadjára lesz édesapa.usher_1
 
A DJ Got Us Falling In Love sláger népszerű előadójának már van két csemetéje korábbi házastársától, Tameka Fostertől: a most 12 éves Usher Raymond és a 11 esztendős Naviyd Ely Raymond.
 
A sztár a közelmúltban arról beszélt, hogyan töltötte idejét a koronavírus miatt elrendelt karantén alatt. Elárulta, hogy ő is rászokott a nassolásra, kekszet és füstölt osztrigát majszolt.
 
Mindazonáltal a 41 éves énekes optimista maradt az egészségügyi krízis alatt, s kijelentette, a bent töltött idő lehetőséget nyújt az összpontosításra.
 
„Az agyunkat mindenféle dolog lefoglalja a nap folyamán, most azonban esélyt kaptunk arra, hogy foglalkozzunk magunkkal.”
 
Usher egyébként elégedett magával. Mint azt 2019 végén elmondta, számára az elmúlt évtized a növekedést, gyarapodást jelentette, a zenében ugyanúgy, mint a magánéletben.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.