2021. 05. 17. - 08:15

Újra összejöhet Jennifer Lopez és Ben Affleck?

Újra összejöhet Jennifer Lopez és Ben Affleck?

Számos jel utal arra, hogy ismét egy pár lehet a két sztárból. Jennifer Lopez és Ben Affleck minden nap beszél egymással, s nemrég nyilvánosan is együtt mutatkoztak Montanában.

Tizenhét évvel ezelőtt szakított egymással Ben Affleck és Jennifer Lopez, azok után, hogy már az eljegyzést is megtartották. Egy régi fénykép Ben Affleckről és Jennifer Lopezről
 
Az 51 esztendős Jennifer és a 48 éves Ben azonban újabban sok időt tölt együtt, források szerint minden nap beszélnek és a napokban Montanában együtt is jelentek meg nyilvánosan – erről paparazzik fotót is készítettek.
 
Egy bennfentes a People magazinnak azt mondta: mindketten mások már, mint közel húsz éve, s ez talán jót tesz a jelenlegi kapcsolatuknak.
 
Jennifer Lopez annak idején Marc Antony énekes felesége lett, akitől ikergyermekei születtek – a most 13 éves Max és Emme -, míg Ben Affleck Jennifer Garnerrel kötötte össze az életét, s három csemetéjük van, Violet (15), Seraphina (12) és Samuel (9).
 
Egy forrás szerint egyébként Affleck volt az, aki elsőként kereste meg Jennifert, miután értesült az Alex Rodriguezzel való szakításáról. Mivel az évek során baráti viszonyban maradtak, tudni akarta, jól van-e.
 
Egy biztos, egyre több időt tölt együtt a két sztár, s terveket szőnek közös programokra.
 
Úgy hírlik, JLo volt kedvese, akivel az énekesnő áprilisban szakított, nincs elragadtatva a fejleményektől – noha különválásuk közös megegyezéssel történt.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.