2018. 05. 14. - 08:30

Újra összejött Bella Hadid és The Weeknd?

Újra összejött Bella Hadid és The Weeknd?

A jelek szerint az egykori sztárpár ad magának egy újabb esélyt. A gyönyörű modell és a népszerű énekes ezúttal Cannes-ben tűnt fel együtt. Igaz, már nem először érkeznek hírek arról, hogy szakításuk után megkörnyékezték egymást.

Randevúzott a franciaországi Cannes-ban Bella Hadid és a The Weeknd művésznéven ismert Abel Tesfaye. Minden jel arra utal, hogy újrakezdték kapcsolatukat, melynek 2016 novemberében lett vége.
 
The Weeknd és Bella Hadid - újra együtt a sztárpár?
The Weeknd és Bella Hadid - újra együtt a sztárpár?
 
A 21 esztendős modellt és a nála 8 évvel idősebb énekest csókolózni látták Cannes-ban, ahová egyébként ők is a filmek miatt érkeztek.
 
Ha lehet hinni a híreknek, Bella és Abel sosem szakította meg a kapcsolatot teljesen egymással, annak ellenére, hogy úgy gondolták, szerelmüknek vége.
 
The Weeknd a szakításuk után nem sokkal összejött Selena Gomez popsztárral, akivel közel 1 évig együtt is járt. Miután azonban megfeneklett a kapcsolat, kis idő elteltével arról lehetett hallani, hogy megkereste Bella Hadidot.
 
 
A szépséges modell nem tagadta, hogy szakításuk ellenére mindig erős érzelmek fűzték őt Abelhez. Miután elváltak útjaik, komoly szívfájdalmon esett át, s mindezt a nyilvánosság előtt is kénytelen volt elviselni. „Az emberek azt hiszik, viszonylag jól átvészeltem, de az igazság az, hogy eléggé megszenvedtem azt az időszakot” – vallotta erről a közelmúltban Bella Hadid.
 
Fotó: Instagram
 
B.A.
 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.