2021. 05. 27. - 08:15

Újra randizna Rebel Wilson

Újra randizna Rebel Wilson

Külsőleg is megújulva, a sikeres színésznő újra készen áll a randevúzásra azok után, hogy szakított korábbi párjával, Jacob Busch-al.

Rebel Wilson úgy érzi, már „tekintélyes mennyiségű idő” telt el azóta, hogy korábbi kedvesével véget ért a kapcsolata. Mostanra ismét szívesen randizna. Rebel Wilson
 
A Pitch Perfect sztárja 4 hónapja szakított Jacob Busch-al. Eddig tiszteletben tartotta saját és volt párja szomorúságát, ám ma már úgy érzi, továbbléphet.
 
A külsőleg is megújult, számos kilóval könnyebb Rebel Wilson 2021 februárjában jelentette be Instagram-oldalán, hogy újra szingli.
 
Egy, a színésznőhöz közelálló forrás akkoriban azt mondta: a kapcsolat egyszerűen csak elfáradt, ennyi volt az ideje.
 
Rebelről és Jacobról utoljára karácsonykor készült közös fotó, három hónappal azután, hogy összejöttek és megerősítették a románcukról szóló hírt. 2020 szeptemberében, Monaco-ban, ahol Albert herceg bolygó-egészségügyi gáláján vettek részt.
 
A színésznő és volt párja mindketten elkötelezettek voltak az egészségük javítása iránt, több kilótól szabadultak meg.
 
A 41 éves sztár korábban azt mondta, mielőtt megismerte Jacob-ot, egy teljes évig járt randevúkra, bárkivel, aki elhívta. Mindenkinek adott esélyt és közben sokat tanult magáról is – mesélte Rebel Wilson.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.