2021. 02. 24. - 08:30

Újrakezdés? - Khloe Kardashian mások véleménye miatt aggódik

Újrakezdés? - Khloe Kardashian mások véleménye miatt aggódik

Khloe Kardashian-t aggasztja mások véleménye, amennyiben hivatalosan is újra együtt lenne lánya apjával, Tristan Thompsonnal.

Úgy tűnik, már nincs annyira kapcsolata újrakezdése ellen a csinos valóságshow-sztár. A 36 esztendős Khloe Kardashiant azonban nyomasztja, mit gondolnának az emberek, ha hivatalosan is bejelentené: újra egy párt alkot kislánya apjával, Tristan Thompsonnal - mindezt a nővére, Kim Kardashian árulta el. Tristan Thompson, Khloe Kardashian és a kis True
 
Khloe-nak és az NBA-kosarasként ismert Tristannak egy most 2 éves kislánya van, True. A volt páros az utóbbi hónapokban sok időt töltött együtt, annak ellenére, hogy korábban szakítottak a férfi hűtlensége miatt.
 
Kim Kardashian magának Tristannak mondta el, hogy véleménye szerint Khloe már képes volt felülkerekedni a múltbeli sérelmeken, ám azért nem tett semmilyen lépést a kapcsolat hivatalos felélesztésére, mert aggódik, mit gondol majd róla a közvélemény.
 
Hozzátette: úgy véli, Khloe-nak nincs semmi gondja az újrakezdéssel, különben „nem lógna veled a nap 24 órájában”.
 
A 29 éves Tristan Thompson egyetértett, mondván, hogy Khloe Kardashian valóságos bőröndöt cipel más emberek véleményéből és gondolataiból.
 
Megjegyezte azt is, hogy Kim férjét, Kanye West-et – aki könyvet is megjelentetett - például nem érdekli mások hozzáállása.
 
Kim Kardashian végezetül elmondta, úgy véli, Tristan és Khloe kapcsolati drámájának megoldása a kommunikáció és a férfinak beszélnie kellene Khloe-val arról, nem akarja sürgetni őt, de már szomorúvá teszi, hogy a lány mennyire zavarban van az újra pislákoló szerelem miatt.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.