2018. 03. 08. - 08:50

Usher szakított a feleségével

Usher szakított a feleségével

Hivatalosan is megerősítette a népszerű énekes, hogy párjával külön utakra térnek. Usher 10 évig élt házasságban Grace Miguellel.

Csaknem tízévnyi házasság után szakított egymással Usher és felesége, Grace Miguel. A páros 2015-ben házasodott össze, noha akkor már évek óta egy párt alkottak.

Hivatalos közleményt is kiadtak arról, hogy kapcsolatuknak vége – s hozzátették, barátokként továbbra is fenntartják egymással a kapcsolatot.

„Sokat gondolkodtunk és együtt döntöttünk úgy, hogy külön utakon folytatjuk – olvasható a közleményben. – Érzelmi kötelékünk továbbra is fennmarad, barátok maradunk, akik mindig támogatják majd egymást az életben.”

A páros 2009-ben kezdett el randevúzni, nem sokkal azután, hogy Usher elvált előző nejétől, Tameka Fostertől, akitől született két fia. 2015-ben Kubában tartották meg Grace-szel az esküvőt, minden felhajtás nélkül.

Bennfentesek szerint 2018 elején már szétváltak.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Bekötik Usher fejét

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.