Bulvár

Vajna Timi Amerikába költözik – férje nélkül

Vajna Timi Amerikába költözik – férje nélkül

Amerikai állampolgárságot szeretne Andy Vajna felesége, ám ennek érdekében 2 és fél évet biztosan az Államokban kell töltenie s több egyéb dologra is szüksége van. Mi következik ebből?

Két és fél évre az Egyesült Államokba készül Vajna Tímea. Andy Vajna neje Los Angelesbe költözne, a hírek szerint már a ház is megvan, ahová bebútorozhatna – írta meg a Blikk.

Andy Vajna és felesége, Vajna Timi kevesebbet látja majd egymást 

Andy Vajna és felesége, Vajna Timi kevesebbet látja majd egymást

Minderre azért szánta rá magát Timi, mert meg szeretné kapni az amerikai állampolgárságot, csakhogy ennek több feltétele van: a 2 és fél év kint tartózkodás mellett jövedelemigazolást, betegbiztosítást kell szereznie és bejelentett lakcímre is szüksége van.

Vajnáék egyik barátjának házában fog lakni a tervek szerint, amely éppen üresen áll. Timi természetesen gyakran jön majd haza

Magyarországra és a férje, Andy is igyekszik minél sűrűbben meglátogatni ifjú nejét, aki az üzleti ügyeit a távolból bonyolítaná – írta meg a Blikk.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Újra kinyit Vajna Timi boltja 

Vajna Timinek megjósolták Andy Vajnát

B.A.

Dakota Johnson bepasizott?

Dakota Johnson bepasizott?

Nála jóval idősebb hírességgel randizgat a Szürke ötven alkotások szereplője.   
Életmódváltás=teherbeesés?

Életmódváltás=teherbeesés?

Amikor egy pár eldönti, hogy babát szeretne életük teljesen megváltozik. Sokkal tudatosabban végeznek minden tevékenységet és még az étkezésre is jobban figyeln...

Miranda Kerr állapotos

Néhány nappal ezelőtt kapott szárnyra a pletyka, miszerint babát vár a híresség. Az örömhírt most ő maga is megerősítette.   
Reggeli tevékenységek, amelyek segítik a fogyást

Reggeli tevékenységek, amelyek segítik a...

Már az ébredést követően érdemes megfogadni néhány dolgot, amire oda kell figyelni, hogy jól induljon a nap és persze a test is formában legyen.   
Az állatok csökkentik a stresszt

Az állatok csökkentik a stresszt

Feszült és ideges vagy? Akkor tölts minél több időt kedvenceddel, ugyanis nyugtatják az embert.   
Csók! Justin Bieber és Selena Gomez

Csók! Justin Bieber és Selena Gomez "val...

Végre beismerte az egykori sztárpár, hogy újra együtt vannak! Justin Bieber és Selena Gomez nyilvánosan váltott csókjával „hivatalosan” is jelezte, hogy ismét d...
Micsoda? A szinglik boldogabbak?

Micsoda? A szinglik boldogabbak?

Nem fogod elhinni, de egy friss kutatás azt az eredményt hozta, hogy az egyedülálló nők sokkal jobban érzik magukat, mint azok, akik kapcsolatban élnek.  
The Weeknd újra Bella Hadidnál próbálkozik?

The Weeknd újra Bella Hadidnál próbálkoz...

Meglepetések sora: miután exkedvese, Selena Gomez ismét összejött Justin Bieberrel, a jelek szerint The Weeknd is volt barátnője, Bella Hadid társaságát keresi.
Kim Kardashian: Béranyát fogadni kemény dolog

Kim Kardashian: Béranyát fogadni kemény ...

Nem egyszerű béranyán keresztül gyermeket várni – szögezte le a népszerű valóságshow-sztár. Kim Kardashian és férje egészségügyi probléma miatt várja harmadik b...
Segít az online csoport a dohányzásról leszokásban

Segít az online csoport a dohányzásról l...

Hatékony segítség lehet a cigarettáról leszokás támogatásában egy internetes csoport, amelyben hasonló problémával küzdő emberek osztják meg egymással tapasztal...
< >