2020. 06. 12. - 08:40

Válik Kelly Clarkson

Válik Kelly Clarkson

Csaknem 7 éves házasságot követően válási kérelmet nyújtott be a sikeres énekesnő. Kelly Clarkson szakított Brandon Blackstockkal.

Kelly Clarkson válni szeretne. A népszerű, 38 esztendős énekesnő beadta kérelmét a bírósághoz, hogy hivatalosan is elválasszák Brandon Blackstocktól.Kelly Clarkson
 
Kellynek két gyermeke született férjétől, a most 5 éves River és a 4 esztendős Remington.
 
A The Blast úgy tudja, az énekesnő június 4-én adta be válási kérelmét Los Angelesben, de mindeddig sem Kelly Clarkson, sem Brandon Blackstock nem erősítette meg a dolgot.
 
A válás híre egyébként meglehetősen váratlanul jött, főleg, hogy Kelly a közelmúltban egy chatelés során azt mondta Gordon Ramsay sztárszakácsnak: „bébilázban ég”, vagyis lehetne harmadik gyermekük is Brandonnal.
 
Gordon 13 hónapos fia ugyanis megjelent chatelés közben, mire az énekesnő felkiáltott: ó, ne csináld ezt velem! Én nagyon szeretnék még egy babát, de a férjem úgy van vele, „nem! Már van négy!”
 
Mi több, Kelly Clarkson és a férje egyaránt megműttette magát, hogy ne lehessen több gyermekük, mivel – mint 2016-ban a sztár bevallotta – egészségügyi állapota miatt belehalhatna egy újabb terhességbe.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.