2021. 09. 09. - 08:15

Valóban gyermeke született Alicia Vikandernek

Valóban gyermeke született Alicia Vikandernek

A sikeres színésznő hosszú ideig nem nyilatkozott - most megerősítette, hogy megszületett első csemetéje férjével, Michael Fassbenderrel.

Alicia Vikander életet adott első gyermekének. A 32 esztendős, népszerű színésznő csak most nyilatkozott arról, hogy párjával, Michael Fassbenderrel szülők lettek 2021-ben. Michael Fassbender és Alicia Vikander
 
A baba tehát nagy titokban érkezett, annyit azonban tudni lehet, hogy Alicia nagyon élvezi az anyaságot.
 
A People magazinnak azt mondta: „Teljesen másként látom az életet általánosságban. Ez nagyon jó és nyilvánvalóan sokat fog adni a jövőben a munkámhoz is”.
 
A hollywoodi sztár szívesen átadja anyasággal kapcsolatos tapasztalatait is, bár magánéletét igencsak akkurátusan őrzi.
 
Alicia 2017-ben ment feleségül a 44 éves Michael Fassbenderhez. A sztárpár híres arról, hogy minimális információt oszt meg magáról.
 
A közelmúltban azonban kisbabával látták őket egy ibizai kiránduláson.
 
A színésznő elárulta, a gyermekvállalás mindig is „ambíció” volt a számára. 2017-ben azt nyilatkozta: nem volt sosem várandós, de reméli, egy napon lesz családja, mert mindig szeretett volna gyermekeket.
 
Úgy tűnik, a vágya teljesült. Azt azonban nem tudni, vajon elárulja-e a gyermek nemét és nevét a közeljövőben Alicia Vikander.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.