2020. 03. 06. - 08:45

Valóban válna George Clooney és neje?

Valóban válna George Clooney és neje?

Meghökkentő pletyka kelt szárnyra Hollywoodban: a sztárpár, aki immár egy ikerpárt is nevel, állítólag elválna. George Clooney és felesége, Amal alig tölt együtt időt.

Nemrég volt 5 éve, hogy Velencében összeházasodott egymással George Clooney és Amal Alamuddin, emberi jogi ügyekkel foglalkozó ügyvéd.
 
Kapcsolatukat sokan kísérték figyelemmel kíváncsian, hiszen Clooney nemcsak megnősült, hanem még gyermeket is vállalt a szép jogásznővel.
 
Amal és George ikrei, Ella és Alexander már 2 esztendősek, ám a jelek szerint szüleik immár kevésbé jönnek ki jól egymással.georgeclooney_amalclooney_1
 
Mi több, úgy hírlik, 4 hónapja külön vannak. Az utóbbi időben nemigen látta őket együtt senki.
 
Egy bennfentes szerint a páros két tagja között a hektikus időbeosztásuk vert árkot.
 
Amal Clooney aggódik, amiért George a forgatások miatt alig látja a gyerekeket, s ez rossz hatással lesz rájuk.
 
Míg a színészt inkább az zavarja, hogy felesége nem tudja „csak úgy otthagyni” a munkáját, s élvezni az életet vele. Amal nem ilyen jellem, s ahogy idősödnek, a jelek szerint egyre több különbözőségük válik nyilvánvalóvá.
 
A forrás azt is elárulta, hogy Clooney neje abban reménykedett, letelepednek és kicsit mindketten megnyugszanak, csendes családi életet élnek majd, talán még több csemetét is vállalnak.
 
Rádöbbent azonban, hogy a férje erre kevésbé vevő, s a gyerekekkel sem tölt elég időt.
 
Sőt, a hírek szerint George Clooney-ban még az is felmerült, hogy elindul Los Angeles polgármesteri posztjáért 2022-ben, amint a jelenlegi leköszön.
 
A válási pletykákra sem George, sem Amal Clooney nem reagált eddig.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.