2020. 10. 19. - 08:30

Várandós Mena Suvari

Várandós Mena Suvari

Első gyermekét várja a csinos színésznő. Az Amerikai Szépség sztárja a hírek szerint alig akarja elhinni, hogy ez megtörtént vele.

Babát vár Mena Suvari. A népszerű színésznő és férje, Michael Hope nagyon boldog, s mint kiderült, Mena még most is nehezen hiszi el az örömhírt.mena_suvari_1
 
Az Amerikai Szépségből ismert sztár első alkalommal lesz anya, de párjának sincs még gyermeke. A kicsit tavaszra várják.
 
„Még mindig igyekszem feldolgozni, hogy egy ilyen csodálatos dolog megtörtént velem. Nagyon érzelmes élmény és meglehetősen furcsa, amikor az ember szembesül vele” – mondta Mena Suvari.
 
A 41 esztendős színésznő 2018-ban ment feleségül Michael Hope-hoz, s 2020 elején már aktívan próbálkoztak, hogy gyermekük lehessen.
 
Mena azt is bevallotta, hogy a baba akkor jött össze, amikor már belefáradt a dologba és kedvem sem volt állandóan figyelni az ovuláció idejét. A színésznő július végén vette észre, hogy várandós.
 
Fotó: Facebook/Instagram
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.